Vill du bli medlem? Vill du vara med?

Det får du gärna. Har du häst och vill vara med o rida i kavalleriet så är du välkommen på våra träningar. Är du intresserad av historia men kanske inte har häst, eller inte rider så kan du ändå vara med. Antingen som infanterist eller tross. Skulle du tycka det var intressant att deltaga i våra historiska lägerliv, där vi lagar mat, bakar bröd och gör historiskt hantverk, så är vi föreningen för dig. En förening för hela familjen.


Vill du bli medlem så kan du Swisha till oss. Ge oss din emailadress också så vi kan nå dig med vårt välkomstbrev och känn dig som hemma hos oss. Nedan ser du Swish-numretOvan ser du också hur några av oss ser utan uniform och rustning, tillsammans med bluessångerskan Virgina Pihlblad, som är en av våra goda vänner, en vacker dag i Varberg under sommaren 2022.


Besök våra sidor på Facebook.  Kontakta oss gärna om du har frågor angående träningar med meraVill du bli medlem eller stödmedlem? Skicka ett mail till kontakt@beridnalivregementet.se så får du strax svar från oss.


Vår styrelse består av:

Ordförande - Lisa Rossi

Kassör - Karin Andersson

Sekreterare - Bengt Grönlund

Ledamot - Theo Zejak

Ledamot - Anette Hovbrender


KONTAKTA OSS